Agis wordt Zilveren Kruis

EuroZorg collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis.

Agis wordt Zilveren Kruis

Vanaf 1 januari 2015 gaat Agis over in Zilveren Kruis*.  Agis-verzekerden krijgen, net als verzekerden van Zilveren Kruis, in november de informatie over de wijzigingen per 2015.

Beide zorgverzekeraars zijn onderdeel van Achmea. Agis en Zilveren Kruis doen al veel samen. Zo werken ze met gezamenlijke contracten met zorgaanbieders zoals ziekenhuizen, huisartsen en fysiotherapeuten. Door het merk Agis met Zilveren Kruis te combineren, wil de verzekeraar daadkracht en efficiency verbeteren. Dit kan onder meer door de  dienstverlening te verbeteren en de marketing- en verkoopkosten te verlagen.  De maatregelen leveren een bijdrage aan het betaalbaar houden van de premie.

Agis-waarden verrijken en vernieuwen

Zilveren Kruis heeft de intentie de regionale initiatieven van Agis voort te zetten. Ook op andere manieren willen zij de waarden die klanten en zorgaanbieders met Agis associëren, verwerken in Zilveren Kruis. Zodat ook Agis klanten zich straks bij Zilveren Kruis thuisvoelen.

EuroZorg collectiviteit

Door het samenvoegen van de verzekeraars geldt de EuroZorg collectiviteitskorting straks niet alleen voor (oud-) Agis verzekerden, maar voor iedereen die bij Zilveren Kruis verzekerd is of bij Zilveren Kruis een verzekering wil afsluiten.

 

*onder voorbehoud van goedkeuring door De Nederlandsche Bank

Persoonsgegevens

Uw vraag of opmerking


Delen

Iedereen kan korting krijgen, ook u!

  Korting Basis Korting Aanvullend Premie naturapolis (incl. korting, gebaseerd op € 385,- verplicht eigen risico) Premie restitutiepolis (incl. korting, gebaseerd op € 385,- verplicht eigen risico)
n.v.t. n.v.t. 122,- 125,-
8% 20% n.v.t. 118,31
8% 6% n.v.t. 116,30
3% 7% n.v.t. 129,71
n.v.t. n.v.t. n.v.t. 119,25
6% 10% 113,69 119,33
×