Zorgverzekeringen

Een zorgverzekeringe kiezen en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij hebben alvast een selectie voor u gemaakt van zorgverzekeringen met een goede dekking en een scherpe premie. Deze hebben wij in een overzichtelijk schema voor u naast elkaar gezet.

Klik hier voor een overzicht van de zorgpremies

Overstappen

Overstappen is heel eenvoudig: wanneer u zich voor 31 december 2018  via onze website aanmeldt, regelt uw nieuwe zorgverzekeraar de opzegging van huidige verzekering.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier. Deze kunt u downloaden per verzekeraar. Wanneer u via deze schriftelijke manier gaat opzeggen moeten wij uw aanvraagformulier voor 28-12-2018 in ons bezit hebben. U kunt dit aanvraagformulier opsturen naar: EuroZorg, postbus 238, 8160 AE Epe.

Wanneer u uw zorgverzekering schriftelijk wilt opzeggen dient u de opzegbrief voor 31 december 2018 aangetekend aan uw huidige zorgverzekeraar gestuurd te hebben.

In de onderstaande gevallen kunt u uw verzekering op een andere datum laten ingaan:

  • U bent 18 jaar geworden
  • U bent verhuisd vanuit het buitenland
  • U hebt uw militaire dienst beeindigd

Execution Only

Via onze website is het mogelijk dat u zelf rechtstreeks verzekeringen afsluit. Hiermee komen wij consumenten tegemoet, die graag zelf rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor de aanschaf  van hun verzekeringsvoorzieningen. Uiteraard proberen wij ervoor te zorgen, samen met de aanbieders van deze verzekeringen, u van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Hoewel wij de informatie met de groots mogelijke zorg hebben samengesteld, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor volledigheid van deze informatie en/of voor door uzelf gemaakte interpretaties bij het gebruiken van deze informatie.

Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat u ons op geen enkele manier verantwoordelijk kunt houden voor door u gemaakte keuzes

 

Aanmelden zorgpremiemelder

  •  Ik meld mij aan voor de zorgpremiemelder

Delen

Iedereen kan korting krijgen, ook u!

  Korting Basis Korting Aanvullend Premie naturapolis (incl. korting, gebaseerd op € 385,- verplicht eigen risico) Premie restitutiepolis (incl. korting, gebaseerd op € 385,- verplicht eigen risico)
n.v.t. n.v.t. 122,- 125,-
8% 20% n.v.t. 118,31
8% 6% n.v.t. 116,30
3% 7% n.v.t. 129,71
n.v.t. n.v.t. n.v.t. 119,25
6% 10% 113,69 119,33
×